μπράβο!!!
Σελίδα 2 από 2 • Share •
Σελίδα 2 από 2 •
1, 2
Απ: μπράβο!!!
εγω εχω να πω οτιοι διαχειριστες τιμωρουν οποιουσ θελουν αρκετοι βρισκονται στο απυροβλητο
giorikas- Αριθμός μηνυμάτων: 18
Ημερομηνία εγγραφής: 14/07/2009
αυτο ειναι γεγονος αλλα ο καθενας εχει δικαιωμα να ζητησει πληρεις εξηγησεις μονο για τον εαυτο του.
το εχω διαπιστωσει απο τικετ που ειχα κανει τα οποια ηταν καραμπινατα και ως απαντηση ειχα παρει οτι ελεχθηκε απο το μεγαλυτερο επιπεδο και αν προκυψει κατι θα το δω στη λιστα! κουραφεξαλα!
το εχω διαπιστωσει απο τικετ που ειχα κανει τα οποια ηταν καραμπινατα και ως απαντηση ειχα παρει οτι ελεχθηκε απο το μεγαλυτερο επιπεδο και αν προκυψει κατι θα το δω στη λιστα! κουραφεξαλα!
DmG- Αριθμός μηνυμάτων: 4
Ημερομηνία εγγραφής: 10/09/2009
επειδη εχω 100% εμπιστοσυνη στα λεγομενα του ανεστη και επειδη αποδεδειγμενα ειδικα ο ρενακος επιβαλει ποινες επιλεκτικα και προστατευει τους δικους του δεν θεωρω καθολου απιθανο το γεγονος να εγινε υποκλοπη του ipειδικα αν ηταν ασυρματο .....

hrisostomos- Αριθμός μηνυμάτων: 34
Ημερομηνία εγγραφής: 15/07/2009
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Βλέπω το θέμα έχει παγώσει και δύσκολα θα βρεθεί λύση.
Οπότε θα ήθελα να προσφέρω τον λογαριασμό μου στον αρχηγό καθώς στις 2 του Νοέμβρη θα υπηρετώ την θητεία μου. Ο λογαριασμός μου είναι:
# Βαθμολογία:
292,096
# Στρατεύματα:
10,109
με 6 πόλεις με 23,23,22,22,24,6 επιπέδου.
Θα του υποδείξω τις κλασσικές μου φάρμες αν και είμαι σίγουρος πως θα βρει περισσότερες.
Οπότε θα ήθελα να προσφέρω τον λογαριασμό μου στον αρχηγό καθώς στις 2 του Νοέμβρη θα υπηρετώ την θητεία μου. Ο λογαριασμός μου είναι:
# Βαθμολογία:
292,096
# Στρατεύματα:
10,109
με 6 πόλεις με 23,23,22,22,24,6 επιπέδου.
Θα του υποδείξω τις κλασσικές μου φάρμες αν και είμαι σίγουρος πως θα βρει περισσότερες.

MYSTERY- Αριθμός μηνυμάτων: 48
Ημερομηνία εγγραφής: 14/07/2009
Σελίδα 2 από 2 •
1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης